בגלריה בן עמי השוכנת ברח' החשמל 12 בתל אביב מוצגת תערוכת של פרופ' ללה מיגירוב. מיגירוב משמשת מנתחת אוזניים עם מוניטין בינלאומי במחלקת אף אוזן גרון ביה"ח שיבא בתל השומר במישרתה כרופאה בכירה. בעת שיצאה לשנת שבתון בפאריס לאחר קבלת תואר פרופסור, החלה לצייר ונדבקה בחיידק האמנות. לאחר חזרתה לארץ פתחה תערוכת ציורים בשם "שתי גדות לנהר" בגלרית עמליה ארבל בת אביב וזכתה לפרסום ראשון מקומי, אשר הקדים תערוכות נוספות בארץ ובחו"ל בין היתר בסין ובצרפת. כשחזרה לארץ השתלמה במכללת ורצברגר לאמנות ברמת גן ולאחר מכן לקחה שנת שבתון נוספת ולמדה בפריז בקולג' לאמנויות.
לאחר שלמדה אמנות בשנת2011 מצאה את הקול האישי שלה. בהמשך כתבה והוציאה לאור 3 ספרי אמנות שזכו להכרה רחבה. המסירות שלה לאמנות היתה במידה של מסירותה למקצועה ולמטופלים שלה ומכאן העומק הרגשי של ההבעה אשר נבעה מאמפתיה אנושית תרתי משמע.
ללה החלה ללמוד אמנות בשנת 2011 ומשמצאה את הקול האישי שלה החלה להציג במספר תערוכות קבוצתיות ויחיד בישראל, בסין וצרפת. היא גם הוציאה לאור 3 ספרי אמנות שזכו להכרה נרחבת. סגנון הציור שלה היה גם פיגורטיבי וגם אבסטרקט, לרבות פורטרטים , נוף, פרחים ופירות. תחילה היו בעבודתה אלמנטים מעולם הרפואה אך במהרה היא התנתקה מהם ופנתה אל הקולות שפעמו בה.
בתערוכה זו המהווה תחנת דרכים חשובה היא מזדהה עם הפרט ועם הקלות הבלתי נסבלת של הסבל. הדמויות מתייסרות ומכונסות בכאבי התהוות ולידה. הקירות עברו האנשה וקלטו את צלקותיהם של הדימויים וההסתגרות סביב הכאב מהווה מוקד בראשיתי שהאמנות חוזרת ומתעדת. הדימויים אינם מנותקים מהמציאות הרפואית אותה חוותה עם התמודדות חוזרת של מטופליה עם סבל בלתי נמנע והצורך שלהם להתמודד עמו וגם הצורך שלה להתמודד עם סבלם ולעיתים עם תסכולה וקוצר ידה.
בשמות שהעניקה לעבודות היא מתארת את הדימויים במצב טרום טרנספורמציה ולפני התהוותה כעמדת זינוק מיוסרת. בתיאורי הנוף היא מאנישה את מרכיביו ונותנת לו כושר דיבור אילם אך זועק ובכך היא מכילה את החוויה הקיומית על כל הסביבה בה אנו חיים. אוצר התערוכה יוחנן הרסון. יח"צ מיכל סדן. התערוכה ננעלת בתאריך :15.11.2017
אתר האמנית: http://art-lem.com
http://bagallerycoil.wixsite.com/bagallery אתר הגלריה
מעבר לשעות הפתיחה ניתן לגשת לתערוכה דרך בית הקפה האינטימי הצמוד לה.